Püf Noktası
Baklagilleri bir gece önceden suda bekletmeyi unuttunuz ve akşama bu yemeği yapmak istiyorsunuz. İşte yemeği kısa sürede hazırlamanın püf noktası.
Tencerenin içine kullanacağınız kadar bakliyatı soğuk suyla birlikte koyun ve kaynatın. Kaynadıktan sonra 5 dakika daha ateşte tutun. Sonra tencerenizi ateşten alıp 1 saat kadar ağzı kapalı şekilde bekletin. Böylece 1 gece önceden ıslatmış gibi yemeğiniz pişirmeye hazır olacaktır.
Kolay gelsin.
Baklagilleri bir gece önceden suda bekletmeyi unuttunuz ve akşama bu yemeği yapmak istiyorsunuz. İşte yemeği kısa sürede hazırlamanın püf noktası.
Tencerenin içine kullanacağınız kadar bakliyatı soğuk suyla birlikte koyun ve kaynatın. Kaynadıktan sonra 5 dakika daha ateşte tutun. Sonra tencerenizi ateşten alıp 1 saat kadar ağzı kapalı şekilde bekletin. Böylece 1 gece önceden ıslatmış gibi yemeğiniz pişirmeye hazır olacaktır.
Kolay gelsin.
Yorumlar
Yorum Gönder