Et veya tavuğu pişirmeden 1 gece önce marine etmeniz önerilir.
Böylece, et veya tavuk daha yumuşak ve lezzetli olacaktır.
Marinat için 2 çorba kaşığı sirke,1 adet ince doğranmış soğan, 3 çorba kaşığı sıvıyağ, 1 diş dövülmüş sarımsak, tuz, karabiber, biberiye veya kekiği karıştırın. Dilerseniz sirke yerine süt veya yoğurt da ekleyebilirsiniz.
Kolay gelsin ve afiyet olsuuuun !!!
Böylece, et veya tavuk daha yumuşak ve lezzetli olacaktır.
Marinat için 2 çorba kaşığı sirke,1 adet ince doğranmış soğan, 3 çorba kaşığı sıvıyağ, 1 diş dövülmüş sarımsak, tuz, karabiber, biberiye veya kekiği karıştırın. Dilerseniz sirke yerine süt veya yoğurt da ekleyebilirsiniz.
Kolay gelsin ve afiyet olsuuuun !!!
Yorumlar
Yorum Gönder